Pentru ajutor, va rugam sunati la 0754.333.666 sau Email

CAPITAL CORP. SYDNEY

73 Ocean Street, New South Wales 2000, SYDNEY

Contact Person: Callum S Ansell
E: callum.aus@capital.com
P: (02) 8252 5319

WILD KEY CAPITAL

22 Guild Street, NW8 2UP,
LONDON

Contact Person: Matilda O Dunn
E: matilda.uk@capital.com
P: 070 8652 7276

LECHMERE CAPITAL

Genslerstraße 9, Berlin Schöneberg 10829, BERLIN

Contact Person: Thorsten S Kohl
E: thorsten.bl@capital.com
P: 030 62 91 92

Pentru ajutor, va rugam sunati la 0754.333.666 sau Email

Ce sunt bateriile externe?

Generatoare Bucuresti, Inchiriere generatoare

Ca formă, dimensiuni şi design, bateriile externe se aseamănă destul de mult cu hard-disk-urile externe, iar greutatea lor variază în funcţie de capacitate.
Pot avea mai puţin de 100 de grame, dar pot ajunge şi la 200 de grame sau chiar mai mult.
In mod normal, atunci cand ai nevoie de mai multa putere la telefon, tableta sau alt gadget, iti conectezi cablul de incarcare USB la calculator sau incarcatorul la priza. Insa, acest lucru nu este intotdeauna posibil, mai ales atunci cand esti departe de casa sau cand calatoresti mult.
La fel ca şi în cazul acumulatorilor pentru smartphone-uri şi tablete, capacitatea bateriilor externe este exprimată în mAh.
Cu cât capacitatea este mai mare, cu atât dimensiunile şi greutatea pot fi mai mari, însă producătorii încearcă pe cât posibil să obţină produse finale care să fie cât mai portabile.
Pentru a folosi o baterie externă pentru iPhone sau telefoane Samsung, trebuie mai întâi să o încarci, iar pentru asta există mai multe soluţii:
încărcare prin cablu USB şi/sau microUSB de la orice port USB al unui computer – este soluţia cea mai simplă, întrucât ai nevoie de un banal cablu USB – microUSB care de cele mai multe ori există chiar în pachetul ce include bateria externă.
După încărcarea bateriei, aceasta se conectează la smartphone sau tabletă printr-un cablu compatibil, care de cele mai multe ori este disponibil în pachetul cu care vine bateria externă.
Citeşte cu atenţie despre tipurile de dispozitive pe care le poţi conecta la bateria externă, în special dacă ai iPhone, iPad sau iPod.
În plus, verifică voltajul şi amperajul bateriei în specificaţiile tehnice, pentru ca acestea să fie compatibile cu voltajul şi amperajul dispozitivului tău.
Atunci când vrei să cumperi o baterie externă trebuie să iei în calcul mai mulţi factori, în funcţie de gadgetul pe care vrei să-l încarci cu un astfel de dispozitiv, dimensiunile bateriei şi performanţele acesteia.

Post a comment

Call Now Button
Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna!
Cum va putem ajuta?
Powered by