Pentru ajutor, va rugam sunati la 0754.333.666 sau Email

CAPITAL CORP. SYDNEY

73 Ocean Street, New South Wales 2000, SYDNEY

Contact Person: Callum S Ansell
E: callum.aus@capital.com
P: (02) 8252 5319

WILD KEY CAPITAL

22 Guild Street, NW8 2UP,
LONDON

Contact Person: Matilda O Dunn
E: matilda.uk@capital.com
P: 070 8652 7276

LECHMERE CAPITAL

Genslerstraße 9, Berlin Schöneberg 10829, BERLIN

Contact Person: Thorsten S Kohl
E: thorsten.bl@capital.com
P: 030 62 91 92

Pentru ajutor, va rugam sunati la 0754.333.666 sau Email

Informatii privind utilizarea generatoarelor

Generatoare Bucuresti, Inchiriere generatoare

Generatorul de curent este indispensabil pentru efectuarea lucrarilor de exterior, pentru securitatea sistemului electric, dar si pentru evitarea unor pene de curent ori pentru producerea de curent atunci cand un imobil nu este conectat la retea.
Pentru situatiile-surpriza care nu pot fi niciodata excluse, un generator de curent este o alegere mai mult decat practica.
Aveti la dispozitie doua tipuri de astfel de aparate, actionate de motoare pe motorina sau benzina, astfel ca intregul efort de contabilizare a avantajelor si dezavantajelor fiecaruia dintre ele se reduce simtitor.
Nu in ultimul rand, un generator de curent pe benzina este, gratie tehnologiei incorporate, mai putin voluminos decat cel pe motorina si, implicit, mai usor de depozitat.
Bineinteles, revenind la comparatia din domeniul auto, un generator pe benzina consuma mai mult combustibil decat cel pe motorina si nu este la fel de longeviv precum acesta din urma.
Mai nou, pe piata au aparut si generatoare pe gaz.
– Dacă utilizați generatorul într-o zonă limitată sau chiar partial închisă, aerul pe care îl respirați ar putea conține o cantitate periculoasă de gaze de eșapament.
Pentru a evita acumularea gazelor de esapament, asigurați o ventilație adecvată.
-Umiditatea sau gheața pot provoca o defecțiune sau un scurtcircuit la componentele electrice care ar putea duce la electrocutare.
– Nu conectați la sistemul electric apartinand unei constructii decât în cazul in care un comutator de izolare a fost instalat de către un electrician calificat.
Zgomotul la generatoare este proportional in cele mai multe dintre cazuri cu puterea pe care acesta o dezvolta.
In general, zgomotul generatorului in stare de functionare poate varia undeva intre 60 si 62 dB pana la 69 dB la unele modele.
Astfel, inainte de o lucrare mare indicat ar fi sa va documentati cu privire la tipurile de generatoare electrice existente pe piata, la caracteristicile lor si la modul de utilizare.

Post a comment

Call Now Button
Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna!
Cum va putem ajuta?
Powered by