Pentru ajutor, va rugam sunati la 0754.333.666 sau Email

CAPITAL CORP. SYDNEY

73 Ocean Street, New South Wales 2000, SYDNEY

Contact Person: Callum S Ansell
E: callum.aus@capital.com
P: (02) 8252 5319

WILD KEY CAPITAL

22 Guild Street, NW8 2UP,
LONDON

Contact Person: Matilda O Dunn
E: matilda.uk@capital.com
P: 070 8652 7276

LECHMERE CAPITAL

Genslerstraße 9, Berlin Schöneberg 10829, BERLIN

Contact Person: Thorsten S Kohl
E: thorsten.bl@capital.com
P: 030 62 91 92

Pentru ajutor, va rugam sunati la 0754.333.666 sau Email

V-ati intrebat vreodata cat consuma electrocasnicele?

Generatoare Bucuresti, Inchiriere generatoare

Daca luati in calcul doar aparatele care stau in priza nefolosite in majoritatea timpului, cam cat curent electric irositi intr-o luna?
Pentru cei care nu inteleg diferenta dintre KW si KWh, ca sa nu fie confuzii, prin KW se masoara puterea, iar prin KWh energia electrica.
Adica: un bec pe care scrie 100W are nevoie de 100W putere electrica pentru a functiona, iar consumul lui de energie este 100Wh, sau 0.1 KWh.
O priza cu contor de curent este o investitie si nu o cheltuiala inutila.
Nu te ajuta sa consumi mai putin, cum pretind unele aparate nou aparute in comert, insa iti arata cifre care te motiveaza sa faci economii la factura de curent.
Conform unei analize bazate pe mai multe surse din industria de profil, aparatele frigorifice noi, eficiente energetic (clasa energetică A+ şi peste), înregistrează economii semnificative faţă de aparatele vechi de 5 până la 15 ani.
Acum trebuie să știi ca există mai multe clase de eficiență pentru electrocasnice. Cea mai bună clasă, care indică un consum mic de energie a fost recent creată A+++.
Consumurile energetice ale aparatelor frigorifice vechi sunt cu 30 – 80% mai mari, în funcţie de vechimea acestora, comparativ cu consumul echipamentelor din clasa A+.
Saltul semnificativ în consum se înregistrează după o perioadă de 5 ani vechime.
Un aparat frigorific vechi de 10 ani are un consum de energie de 420 kWh/an, spre deosebire de un aparat nou din clasa A+, care înregistrează un consum de numai 255 kWh/an.
În ceea ce priveşte consumul de energie pe durata de viaţă, un aparat nou din clasa A+ înregistrează o economie de 2.475 kWh, ceea ce reprezintă o economie a costurilor pe durata de viaţă de 1.342 lei.
Gândește-te și la faptul că un frigider sau o combină frigorifică stă tot timpul în priză, deci treaba cu consumul de energie chiar contează.

Post a comment

Call Now Button
Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna!
Cum va putem ajuta?
Powered by